Efftre –> reality

 

Efftre Reality är en möjlighet för våra kunder och partners att träffa oss och varandra i olika former för informations- och kunskapsutbyte. Vi utmanar konventioner, utbildar kunder och partners och delar med oss av vår bästa praxis. Ta del av branschens mest nytänkande utbildningsprogram – Efftre Reality!

 
 
 
Ikon_Utbildningar_b80980_Rityta 1_Rityta 1.png

Utbildningar
Skräddarsydda utbildningar för kunder baserat på kundens verksamhetsområde samt standard utbildningar så som Förändringsledning, PPS och SAFe. Möjlighet till certifieringar finns.

Ikon_Seminarium_b80980_Rityta 1.png

Seminarium
Ta del av seminarier som utbildar och utmanar baserat på vår samlade kompetens och tidigare erfarenhet. Vi delar med oss av bästa praxis, framgångsberättelser, fallgropar och framtidsspaningar inom olika specialistområden.

 
 
 
Ikon_Gästföreläsning_b80980_Rityta 1.png

Gästföreläsningar
Boka en gästföreläsning av en av våra specialistkonsulter hos er på plats. Konsulten delar med sig av sina erfarenheter, kompetenser och referenscase. Vi anpassar såklart innehåll och syfte tillert behov.

Ikon_KundmöterKund_b80980_Rityta 1.png

Kund möter kund
Med kunskap om våra olika kunders utveckling vet vi när de har erfarenhet som är värd att delas. Vi arrangerar runda bordet-samtal där kunskap delas och erfarenheter diskuteras mellan våra kunder.

 
 
 
Bubbla_Action_Kontaktaoss_Rityta 1.png